Idei de prânz delicios şi sănătos (1)


Exista o vorba romaneasca care suna cam asa :" LEGUMA PREFERATA A ROMANULUI ESTE CARNEA ", dar acesta afirmatie nu mai este valabila pentru noi femeile secolului XXI, intrucat noi vrem sa aratam bine, sa ne mentinem, nu doar in prezent ci si in viitor, vrem sa ramanem pururea tinere, sigur ca acest lucru nu este posibil decat cu un stil de viata disciplinat cu mult sport, dar pentru atingerea acestui scop avem nevoie de vointa. Prin urmare, sunteti pregatite pentru prima reteta din bucataria mea ??? Sper ca da!!

 Pentru inceput aveti nevoie de :

Paste Integrale;
 7 Ciuperci;
 1 Ardei Rosu;
 4 Catei de Usturoi;
 1 Ceapa;
 Busuioc Proaspat;
 2 linguri de Bulion.

Puneti apa la fiert cu putina sare, intre timp curatati ceapa si o tocati marunt, ciupercile le curatati , spalati si le taiati bucati mari, usturoiul trebuie taiat bucati mici. In momentul in care apa a dat in fiert adaugati pastele si le lasati sa fiarba la foc mediu timp de 10 - 15 min.

Intre timp caliti ceapa 2 min. dupa care puneti usturoiul alaturi de ciuperci si ardei pentru calire, dar sa amestecati continuu, dupa cele 2 min. adaugati un pahar cu apa si asteptati sa scada apa. Gata apa a scazut, deci este timpul sa adugati si pastele peste legume, pastele fierte, cat si cele 2 linguri de bulion si cateva frunze de busuioc.



Gata, reteta este destul de simpla si nu dureaza mult.





Pofta Buna!!

PS : Sper sa fiti indulgente cu mine pentru ca este prima mea postare.



                                                                                                            Articol scris de GEANINA Preda

Un comentariu:

  1. Nu mai bine dupa ce se calesc ceapa si usturoiul punem ardei feliat julienne, lasam la calit putin, si adaugam o rosie decojita taiata marunt? Alternativa mult mai ok, avand in vedere ca e vara si sunt rosii peste tot :)) In rest, bun inceput :P

    RăspundețiȘtergere