Cum să purtăm galben


Galbenul nu este culoarea predominantă a acestei veri, dar este o culoare pe care ar trebui să o iei in considerare dacă vrei să aduci puţin soare în garderoba ta de vară. Fă-te remarcată cu stil.Despre asta e vorba.
Modelul Ana Rubik în revista Vogue cu o rochie Christopher Kane
 În continuare vă voi da câteva sfaturi pentru a fi glam cu galben, pentru că toate ştim, galbenul este printre cele mai grele culori în materie de fashion.
 1. Alege nuanţa potrivită Sunt multe şi diferite nuanţe de galben din care poţi alege.Lămâie, şofran şi muştar sunt printre cele mai populare nuanţe de galben pe care ar trebui să le iei in considerare. Cine spune să nu porţi galben dacă eşti prea bronzată?Alege un galben neon împreuna cu o fundă de aceiaşi culoare in păr
Elle Fanning cu un top muştar


 2.Combină galbenul cu nuanţe neutre Întotdeauna să porţi galben cu alte culori precum negru, alb, gri şi bej.Prea mult galben poate da foarte urât.
Solange Knwowles(sora lui Beyonce) iubeşte galbenul.
Marc Jacobs

3.Începe cu printuri şi accesorii
 Încă nu eşti convinsă?Încorporează usor galbenul în garderoba ta de vară cu printuri în rochii, pantaloni şi bluze.Accesorizează-te cu brăţări cu mărgele galbene şi bucăţi de plexiglas.
Jimmy Choo





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu